Dirigent
Sinds 1973 ben ik actief als koordirigent. Ik studeerde koordirectie bij o.a. Jos Besselink, Jaap Hillen, Jos van Veldhoven en Daniel Reuss.Momenteel geef ik leiding aan:


Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia
Dit koor is verbonden aan de St. Nicolaaskerk te Heythuysen, een prachtige neo-gotische kerk met een sprankelende akoestiek. Het oudste gedeelte van deze kerk, het priesterkoor, stamt uit 1504.
Het koor zingt in een cyclus van drie weken afwisselend gemengd Nederlands, gemengd Latijn en Gregoriaans. Een zeer enthousiaste groep die, ondanks de toenemende gemiddelde leeftijd, nog tot mooie dingen in staat is. Het koor wordt aan het orgel begeleid door Petra van der Aart.
Klik hier om naar de site van de parochie te gaan.

foto: Huub Vissers, Heythuysen


Projectkoor Multivocaal
Dit koor heb ik in september 2014 bij elkaar gebracht om een uitvoering te realiseren van het Requiem van Gabriel Fauré. Het was al jarenlang een grote wens van mij om dit werk eens uit te voeren. Met een zeer enthousiaste groep hebben we een prachtige uitvoering gegeven op 22 maart 2015 in de Nicolaaskerk te Heythuysen, met strijkers, harp, orgel en als solisten Katarzyna Wilk en Raoul Reimersdal. Dit project krijgt zeker een vervolg!© Luc Jakobs 2010, design door Nick Betting
Home - Docent - Dirigent - Componist - Toetsenist